E-LEARNING PRZEDMIOTY ZAWODOWE PIEKARNICZE
- Wyposażenie zakładów piekarskich – K. Józefowicz/01.06
Sprzęt kontrolno – pomiarowy
Maszyny – rodzaje środków transportu zewnętrznego
Praca domowa – transport zewnętrzny - Pieczywo cz. 3 – K. Józefowicz/01.06.2020
Charakterystyka pieczywa pszennego zwykłego
Charakterystyka pieczywa pszennego wyborowego
Charakterystyka pieczywa pszennego półcukierniczego
Charakterystyka pieczywa żytniego
Charakterystyka pieczywa mieszanego
Charakterystyka wyrobów ciastkarskich z ciasta drożdżowego - TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA – OWOCE. IA – TECH. J. DOPIERAŁA . 19.05.2020
- Pieczywo cz. 2 – Katarzyna Józefowicz/ 11.05.2020
Pieczywo dietetyczne i specjalne
Pieczywo żytnie i mieszane - Pieczywo cz. 1 – Katarzyna Józefowicz/ 07.05.2020
Pieczywo
Klasyfikacja pieczywo
Pieczywo – praca domowa - Pozostałe surowce pomocnicze – K. Józefowicz, 27.04.2020
- Wentylacja – Katarzyna Józefowicz, 23.04.2020
- Instalacja wodno – kanalizacyjna – Katarzyna Józefowicz, 23.04.2020
- Ćwiczenia utrwalające – mleko
- Technologie produkcji piekarskich – Katarzyna Józefowicz, 06. 04.2020
- Wyposażenie zakładów piekarskich – Katarzyna Józefowicz, 06. 04.2020
- Produkty zbożowe – charakterystyka i podział zbóż
- Produkty zbożowe – technologia gastronomiczna
- Ćwiczenia utrwalające cukier i tłuszcze
- Ćwiczenia utrwalające z maszyn
- Kartkówka surowce podstawowe
- Praca domowa – jaja
- Surowce pomocnicze – jaja konspekt
- Karta pracy – ziemniaki